Yangın Kapısı Için 5-İkinci Trick
Yangın Kapısı Için 5-İkinci Trick
Blog Article
Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.
Biriyi yangın bapsı modelinin arz aldığı bu alanda; panik barlı yangın kapısı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, süsleyici yangın bapları, ölçün yangın kapıları kadar modeller de bulunuyor.
Filistinliler, gene yerleşrmek ve hayatta tutmak yürekin lazım yapı taşı malzemeleri uydurmak konusunda az daha baştan sona kendi adım atarına kalmış durumdalar.
Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bağlı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin usturuplu icazet olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.
Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilindik kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedili bir keyfiyet anında insanların uçuk bir itmesi ile içeriden hariçya tamam açılmaktadır.
Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.
Tabaka nüshası: Binaların daire nüshası bapların sayısını belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı kuruluşlarda her katta bir tane acil çıkış bapsı zemin almalıdır. Yüce katlı strüktürlarda katlar arasındaki geçişlerde bile kapılar bulunabilir.
Yangın merdiveni kapkaloriın elbette açıldığını öğrenmek yangın çabucak bile kolaydır ancak daha öncesinde yangın ile alakalı tatbikatlarda kapının nite açıldığını işaret etmek gerekir.
Açılıp - kapanma nöbetlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu yer muayene edilmelidir.
Bu kapılar sayesinde ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma ustalıklemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı ayrılma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.
Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da hatıralan yangın bapsı özellikleri şunlardır
Yangınlar bazen o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği üstelik eritebilmektedir. Düz takılmış bir yangın bapsı binanın bâtınindeki çatı sakinlerinin hariçarı tahliyesini belli süre emniyetli hale getirir.
Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;
Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı Yangın Kapısı olmasını esenlar.